Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A drip, vagy drip-tip egy olyan technika, melynél közvetlenül a drip "patronba" kell csepegtetni a folyadékot és mivel nincs vatelin (vagy tartály), ami azt tárolná, ezért el is kell szívni. Amiért ez jó, hogy gyorsan lehet váltani az ízeket, illetve felfedeztem, hogy nyújtja az "egy szál cigi" érzést is, mert kb. 5 perc, mire pár csöppel végez az ember. Akkor is jól jön, ha a patronban pl.: dohányízű folyadékkal töltöttük föl, de valamilyen ízesítettet is szívnánk. Ilyenkor a sima patron le, a drip patron fölkerül az ecigire és megy bele 1-2 csepp, majd később vissza rá a sima patron. Érdemes tudni, hogy ezzel gyorsabban lehet fogyasztani a folyadékot, mint a normál patron használatával.

Ugye nekem Joye 510 van, tehát ehhez kellhet megfelelő drip patron, de anélkül is lehet csinálni. A készletben volt eleve egy védőkupak, amit rajta volt a porlasztókon és ez egy hengerszerűség a két végén lyukkal. (Nagy a porlasztó, kicsi a száj felé.) Ezzel is lehet nyugodtan dripelni, de ennek csak annyi hátránya van, hogy le kell venni az újabb folyadék csepegtetéséhez. Egyébként elvileg ez sem kéne, mert a porlasztót is lehet szívni, de az tényleg kényelmetlen, mert a folyadék közvetlenül a szájunkba is folyhat könnyen.

Ha a védőkupak valakinek nem megfelelő, vagy csak akar egy drip eszközt külön, akkor EO-nál ezeket lehet kapni Joye 510-hez. Ezeknek az az előnyük, hogy közvetlenül a drip patronba lehet csepegtetni és persze jól is néznek ki. Ezeken kívül más extrára nem lesz szükség, mert a normál porlasztó és akku, illetve az USB passthrough is nagyon jó hozzá. Igazából az utóbbival jött ki nekem a legjobban, mert különben a drip eléggé fogyasztja az akkut. Nézzük akkor az drip extrákat:

 fém  http://ecigionline.com/products/284-drip-tip-510-fem.aspx
 műanyag  http://ecigionline.com/products/44-drip-tip-510-muanyag.aspx
 gumi  http://ecigionline.com/products/285-drip-tip-510-gumi.aspx


Ezekből vettem fémet és műanyagot, de a műanyag jobban bejött. Sajnos azon könnyen megélnek a baktériumok, szóval a fémet is sokat fogom használni. Természeten más típusokhoz is van ilyen drip patron, ehhez a webshopokban körül kell nézni.

Maga a művelet nagyon egyszerű, igazából rá lehet érezni egy kevés gyakorlás után. Pár dologra kell azért figyelni:
- Mivel a drip patron valójában csak egy cső a porlasztón, ezért az ecigit az akkuval lefelé kell tartani. Azért kell ez, hogy ne kerüljön bele a szánkba a folyadék, illetne ne is folyjon ki a patronból.
- Csak kevés folyadékot tegyünk bele, mert különben szörcsögni fog és könnyen kifolyik.
- Nem szabad túl erősen szívni, mert különben a folyadék is a szánkba kerül, nem csak a gőz.
- Célszerű nyugodt körülmények között csinálni, mert odafigyelést igényel a dripelés. Pl.: az utántöltésnél két kézre van szükség. Autóvezetésnél, stb. kerülni kell, de utcán sétálva sem a legjobb megoldás.
 
Ha ezeket betartjuk, akkor pár próba után könnyen megy majd. Mi itthon elneveztük pipázásnak jobb magyar név hiján, mert ennek már tényleg van egy szertartása.

Szerző: Serrin  2012.03.08. 07:39 Szólj hozzá!

Címkék: drip eo pipázás drip tip

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr424286753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása