Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Ha egy boltban gyanúsan analóg cigaretta méretű ecigit látunk és az ára 1000 és 10000 Ft között van, akkor az e-health lesz. Aukciós oldalakon (vatera.hu, teszvesz.hu) is gyakran lehet látni. Az e-health elvileg a legolcsóbb e-cigaretta, de sokkal drágábban is kapható midenféle fantázianevekkel. A tvshop-os Clever Smoke igy ugyanez, mielőtt valaki megrendelné.
Közös jellemzőjük, hogy analóg cigaretta méretűek, néha kicsit hosszabbak, de a stílus akkor is analógra hasonlít. Az akkukapacitás igen alacsony, a gőz mennyisége csekély és a garancia ellenére a készülék hamar tönkremegy. Garanciálisan cserélhetik, de a következő készülék is ugyanúgy tönkremegy. Ha két hetet kibír, akkor már szerencsésnek mondhatja magát a vevő.
Sokszor tokot, vagy autós töltőt is adnak hozzá, de ecigi nélkül ezek semmit sem érnek. Patronjuk sokszor nem tölthető, vagyis ezekhez tényleg drága lesz a patron.

Képeket a Google segít találni.

E-health ecigit senki se vegyen, inkább olvasson kicsit és ugyanolyan áron kaphat egy jól használható darabot. A félresikerült, igencsak hazug cikkekben is mindig az e-health jelenik meg képekben és technikai leírásokban is.

Szerző: Serrin  2012.02.25. 23:12 Szólj hozzá!

Címkék: beszerzés e health

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr894205666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása